Mengenai Penyelesaian Tenaga Enovatek

Dengan pejabat di Singapura, Thailand, Filipina dan Malaysia, Enovatek Energy adalah syarikat yang dinamik yang berdedikasi untuk menyediakan penyelesaian teknologi penjimatan tenaga yang tumpuan dan praktikal kepada industri dan perdagangan.

Mengurangkan Jejak Karbon Anda

Matlamat Enovatek Energy adalah untuk mengurangkan jejak karbon industri supaya generasi masa depan kita dapat menikmati apa yang ditawarkan oleh bumi ibu.

Teknologi Tenaga Cekap

Enovatek Energy menggabungkan pemimpin dan pakar dari dalam bidang teknologi kecekapan tenaga, yang mampu membungkus penyelesaian untuk memastikan bahawa pelanggan mencapai tahap penjimatan tenaga yang mungkin tertinggi melalui produk pengurusan tenaga seperti Penyaman Udara Solar Enovatek.

Group 73@2x

Apa yang nombor katakan

8.7 M

KWH Diselamatkan setahun

3.2M Kgs

C02 Dihindari

59%

Penjimatan Dicapai

5.9 MW

Pemasangan Solar

5

Negara

Apa yang nombor katakan

8.7M

KWH Diselamatkan setahun

3.2M Kgs

C02 Dihindari

59%

Penjimatan Dicapai

5.9 MW

Pemasangan Solar

5

Negara

Apa yang kami tawarkan

Apa yang kami tawarkan

Semua produk dalam portfolio Enovatek Energy; telah diuji & disahkan oleh PSB TUV. Enovatek Energy telah melepasi proses ujian yang paling ketat, dan telah berjaya mencapai reputasi antarabangsa yang diiktiraf.
Enovatek Energy pantas & audit yang boleh dipercayai membolehkan kami memulihkan projek dengan cepat dengan gangguan paling minimum terhadap operasi pelanggan kami. Kami percaya pada perkhidmatan & perhubungan dan pemasangan yang paling cekap. Tambahan pula, kami mempunyai tumpuan yang kuat pada perkhidmatan selepas jualan untuk menyokong pelanggan kami.
Proses pengauditan ketat Enovatek Energy adalah kunci dalam memilih penyelesaian tenaga terbaik untuk syarikat anda. Deskriptif kami & Audit Bangunan yang komprehensif, membantu pelanggan kami memahami penyelesaian yang dipilih oleh pasukan kami, dan seterusnya menawarkan Pulangan Pelaburan terpantas.
Enovatek Energy bukan sahaja menawarkan penyelesaian yang paling cekap tenaga, kami juga menawarkan pemasangan yang paling cekap. Kami berusaha untuk menyelesaikan keperluan tenaga pelanggan kami dalam masa terpantas dengan Jurutera dalaman kami di tapak.

Pelanggan kami

Pelanggan kami

Back to Top